Musikk Studio Live/Afrika

På denne spennende linja får du spilt musikk, lært formidling og du får god kjennskap til alt som skal til for å få til gode forestillinger.

bandpaascenen - Klikk for stort bilde

Dette er linja for deg som ønsker å jobbe med ulike former for musikk.

Du er selv med på å legge opp året ditt og bestemme hva du ønsker å lære. Vi tar utgangspunkt i den enkelte elevens styrker og interesser, og legger opp skoleåret slik at hver enkelt får størst mulig utbytte av året på linjen.

null - Klikk for stort bilde

Dette kan du blant annet se frem til:

 • Band og samspill
 • Hovedinstrument
 • Bi-instrument
 • Formidling
 • Låtskriving
 • Kor
 • Sang
 • Improvisasjon
 • Scenografi
 • Lys- og lydteknikk
 • Musikkteori
   

I løpet av skoleåret setter vi opp flere konserter og forestillinger. Skolen setter også opp en musikal som er åpen for alle elever.

Om du ønsker å bli artist, eller om du ønsker å videreutdanne deg innen musikk så er dette et perfekt grunnlag!

Sjekk ut linjen vår Musikk Studio Live Afrika, dersom du ønsker å jobbe med et utviklingsprosjekt og reise til Afrika.

Besøk linjens Facebook-side.

Besøk linjens Instagram-side.

Hvem passer linjen for?

Linjen passer for alle som har lyst til å stå på scenen, om du har gjort det før, eller har lyst til å gjøre det for første gang.

Våre forventninger til deg

Du trenger ikke forkunnskaper for å søke på linja, men vi forventer at du møter til timene og at du har interesse for fagene.

sangoggitar - Klikk for stort bilde

Studieturer for linjen

Obligatorisk: Ja
Pris: Inkludert i linjepris

Linjetur til England

Turen går til London og West End! Her får vi være med på workshops med de store West End stjernene, vi drar på rundtur for å besøke innsiden av teatrene og blir bedre kjent med byen. Vi holder oss aktive med trening og byvandring. Vi besøker musikalskoler og de som vil kan avlegge auditions og kanskje studere nettopp her i fremtiden.

Men det viktigste av alt er at vi ser musikaler med de beste av de beste. Det er en studietur der vi skal lære masse, men også bli motivert for å drive med musikaler videre. 

Du kan lese mer om linjeturen her.

Studieturer for skolen

Fellestur til Beito (uke 37)

I begynnelsen av september reiser vi til Jotunheimen på bli kjent tur. Det blir mange turalternativer, noen går på lang tur over Besseggen, mens andre velger kortere turer i nærområdet. 

Vi bor på Grønolen, som er en familiedrevet fjellgård. Her får vi nydelig frokost, kan smøre med oss en god matpakke, og får skikkelig god buffet når vi kommer tilbake etter tur.

Fellestur til en europeisk storby (uke 42)

I oktober reiser alle elever og ansatte til Stockholm. Noen aktiviteter er obligatoriske, og andre aktiviteter kan du velge selv.

Musikal står som regel på planen, vi besøker Vasamuseet, vandrer i Gamla Stan og mye mer. Hver dag finner vi ulike restauranter, hvor vi spiser enten lunsj eller middag. Det er opplegg hver dag, men du får også fri til å utforske byen på egenhånd.

Linjepris

138 000 kroner (Musikk Studio Live)

141 000 kroner (Musikk Studio Live Afrika)

Se mer informasjon om priser

Søknad og opptak ved Toten folkehøgskole