Musikk Ski Snowboard

Drømmer du om å kjøre i skikkelig puddersnø? Liker du å spille i band? Vil du lære med nytt og samtidig ha det supert? Et år med gode opplevelser, gode venner og mye moro? Da er dette linja for deg!

På Musikk Ski Snowboard vil du kunne kombinere din interesse for vintersport og din interesse for musikk. Opplevelser, vennskap og godt samhold gjør skoleåret fantastisk. 

I musikken står band og samspill i fokus. Du vil utvikle deg på ditt instrument og spille musikken du liker. Du kan også få mulighet til å spille et instrument du ikke har prøvd før. Skolen har mange ulike instrumenter du kan låne. Vi reiser på konserter og vi holder konserter.

Undervisningen foregår både på klasserom, øvingsrom, studio og på scenen.

null - Klikk for stort bilde

Når det kommer til ski og snowboard så kjører vi der snøen er bra. Det vil si at dersom det er pudderføre (løssnø) så benytter vi sjansen. Hvis forholdene i parken er bra så bruker vi tiden der. I tillegg imøtekommer vi selvsagt ditt interesseområde.

Vi kjører hovedsakelig i Hafjell der de har gode løyper og bra parkområde. Vi har bra kamerautstyr på skolen, slik at vi får filmet treningene. 

I tillegg til dette tar vi våttkort, sykler downhill og hopper i fallkjerm

ski bratt snø - Klikk for stort bilde

Besøk linjens Facebook-side.

Besøk linjens Instagram-side.

Hvem passer linjen for?

Linja passer for alle som har interesse av vintersport og musikk. Ingen forkunnskaper er nødvendig så lenge interessen er på topp.

Dette vil du lære

 • Spille instrumenter
 • Studiobruk
 • Musikkteori
 • Spille i band
 • Holde konserter
 • Snowoard
 • Ski
 • Gitar
 • Bass
 • Trommer
 • Skrive egen musikk
 • Dra på konserter

...og mye mer.

Våre forventninger til deg

Du trenger ikke noen forkunnskaper for å gå på linja, men det forventes at man møter til timer og har interesse for fagene.

sangoggitar - Klikk for stort bilde

Søk nå!

Studieturer for linjen

Obligatorisk: Ja
Pris: Inkludert i linjepris

Linjetur rundt om i Norge

Turen går rundt i Norge hvor vi besøker flere skisteder med høy standard og turen kombineres med at vi spiller konserter på noen av de stedene vi besøker. Dette er en helt fantastisk opplevelse med mange spennende aktiviteter underveis. 

Sjekk ut linjen vår Musikk Ski Snowboard Japan, dersom du ønsker linjetur til Japan i stedet. Der får du kjøre i noe av den beste puddersnøen som finnes.

Studieturer for skolen

Fellestur til Beito (uke 37)

I begynnelsen av september reiser vi til Jotunheimen på bli kjent tur. Det blir mange turalternativer, noen går på lang tur over Besseggen, mens andre velger kortere turer i nærområdet. 

Vi bor på Grønolen, som er en familiedrevet fjellgård. Her får vi nydelig frokost, kan smøre med oss en god matpakke, og får skikkelig god buffet når vi kommer tilbake etter tur.

Fellestur til en europeisk storby (uke 42)

I oktober reiser alle elever og ansatte til Stockholm. Noen aktiviteter er obligatoriske, og andre aktiviteter kan du velge selv.

Musikal står som regel på planen, vi besøker Vasamuseet, vandrer i Gamla Stan og mye mer. Hver dag finner vi ulike restauranter, hvor vi spiser enten lunsj eller middag. Det er opplegg hver dag, men du får også fri til å utforske byen på egenhånd.

Linjepris

131 000 kroner

Se mer informasjon om priser

Søknad og opptak ved Toten folkehøgskole