Musikal Trening Broadway

På Musikal Trening Broadway får du verktøyene du trenger for å bli en ekte musikalartist.

glee - Klikk for stort bildePå linja lærer du deg å beherske sang, dans og skuespill. Målet er å kunne gjøre alt overbevisende, med overskudd – samtidig. 

Dette vil du lære

Sang

teater skrik - Klikk for stort bildeHos oss får du sangtimer med sertifisert sangpedagog hver uke. Individuelle sangtimer gjør at du blir nøye oppfulgt og kan utvikle din egen unike stemme. Du får også synge i kor og mindre sanggrupper.

Hver uke får du fordypet deg i en av verdens ledende sangteknikker, nemlig Complete Vocal Technique.

Her lærer du hvordan du skal nå de høye tonene, de lave tonene, synge med fullt trøkk, men også lære deg å synge mykt og vakkert. Du vil bli en en bedre sanger og ikke minst føle deg tryggere på scena.

Vi har eget lydstudio på skolen for deg som ønsker en profesjonell innspilling.

Dans

stop - Klikk for stort bildeEn Broadway-artist må kunne bevege seg.

Sang og dans i kombinasjon er ikke så enkelt, men det finnes noen gode triks, og dem får du av oss.

Har du noen gang ønsket å steppe som Fred Astaire eller kanskje du så Singing in the rain på Folketeateret?

Steppdansing er blitt et must for musikalartister, og ballett - Klikk for stort bildedet er skikkelig gøy når du kan det. Derfor stepper vi hver uke.

Vi er også innom flere andre dansestiler – og gikk du glipp av ballettdrømmen som barn, kan du gjøre den til virkelighet hos oss. 

Trening

En Broadway-artist trenger overskudd i hverdagen, trenger å kjenne sin egen kropp, vite om sine sterke og svake sider.

Skal du på Broadway krever det utholdenhet og styrke i kroppen. Dette får du ved jevnlig trening, og vi viser deg hvordan.

Du er i trygge hender med gode instruktører og personlig trener som tilpasser treningsøvelser og treningsmengde for deg. Trodde du kanskje at trening bare er pes? Vi lover deg at det vil endre seg, for alle tidligere elever sier at trening nå har blitt gøy!

Teater

drama teater - Klikk for stort bildeSkuespill er det som binder det hele sammen, utrykket og formidlingen. 

Vi er innom flere ulike skuespillteknikker, teatersport, improvisasjon, karakterbygging og stemmebruk. Vi har utdrag fra ulike musikaler og ser på hvordan du skal transformere deg til noen andre.

Vi setter opp en fullverdig musikal der vi får gjort alt, og veien dit er utrolig spennende. Tidligere musikaler er blant annet Shrek, Back to the 80`s, Rent, High School Musical og Into the Woods. 

Vi ser frem til å høre fra deg. Du trenger ikke å senke ambisjonene dine hos oss. Har du en drøm, så gjør den til virkelighet her!

Alle våre dedikerte elever som har søkt seg videre til skoler, enten på Broadway, England eller Oslo har kommet inn. Så hva venter du på?

Søk nå!

Studieturer for linjen

Obligatorisk: Ja
Pris: Inkludert i linjepris

Linjetur (uke 12)

England
Turen går til London og West End! Her får vi være med på workshops med de store West End stjernene, vi drar på rundttur for å besøke innsiden av teaterne og blir bedre kjent med byen. Vi holder oss aktive med trening og byvandring. Vi besøker musikalskoler og de som vil kan avlegge auditions og kanskje studere nettopp her i fremtiden. Men det viktigste av alt er at vi ser musikaler med de beste av de beste. Det er en studietur der vi skal lære masse, men også bli motivert for å drive med musikaler videre. 

Studieturer for skolen

Fellestur til Beito (uke 37)

I begynnelsen av september reiser hele skolen til Jotunheimen. Det blir mange turalternativer og fantastisk god mat. Vi bor på Grønolen.

Fellestur til en europeisk storby (uke 42)

Hvert år tar hele skolen turen til en europeisk storby. Her får alle ulike kulturelle opplevelser. Fotballkamp står som regel på planen, samt museumsbesøk og mye mer. Hver linje har én dag der de selv bestemmer hva de ønsker å gjøre i den utvalgte byen.

shrek - Klikk for stort bilde

Linjepris

131 000 kroner

Se mer informasjon om priser

Søknad og opptak ved Toten folkehøgskole