Musikal Trening Broadway

På Musikal Trening Broadway får du verktøyene du trenger for å bli en ekte musikalartist.

glee - Klikk for stort bilde

På linja lærer du deg å beherske sang, dans og skuespill. Målet er å kunne gjøre alt overbevisende, med overskudd – samtidig. 

Dette vil du lære

undefined - Klikk for stort bilde

Sang

Hos oss får du individuelle sangtimer der du blir nøye oppfulgt og kan utvikle din egen unike stemme. Du får også synge i kor og mindre sanggrupper.

Vi fokuserer på sanger fra ulike musikaler. Hver uke får du fordypet deg i en av verdens ledende sangteknikker, Complete Vocal Technique

Dans

teater skrik - Klikk for stort bilde

En Broadway-artist må kunne bevege seg. Sang og dans i en kombinasjon er ikke veldig enkelt, men det  finnes noen gode triks og de får du av oss. 

Steppdans er blitt et must å kunne for musikalartister og det er skikkelig gøy når du kan det. Vi er også innom flere dansestiler - og gikk du glipp av ballettdrømmen som barn så kan du gjøre den til virkelighet hos oss.

Trening

En Broadway artist trenger overskudd i hverdagen. Dette får du ved jevnlig trening og vi viser deg hvordan. Du er i trygge hender med gode instruktører og Personlig Trener som tilpasser treningsøvelser tilpasset deg og ditt nivå.

drama teater - Klikk for stort bilde

Teater

Skuespill er det som binder det hele sammen, utrykket og formidlingen. Hvordan du skal transformere deg til noen andre. Vi setter opp en fullverdig musikal der vi får gjort ALT og veien dit er utrolig spennende.

Musikal

Vi setter opp et musikalshow på høsten og en full musikal til våren. Våren 2024 setter vi opp THE PROM. Tidligere har vi gjort Cinderella (2023), Rock of Ages, Hairspray, Rent, High School Musical, Back to the 80´s, Into The Woods og GLEE.

Besøk linjens Instagram-side.

Studieturer for linjen

Obligatorisk: Ja
Pris: Inkludert i linjepris

Linjetur til England

Turen går til London og West End! Her får vi være med på workshops med de store West End stjernene, vi drar på rundttur for å besøke innsiden av teaterne og blir bedre kjent med byen. Vi holder oss aktive med trening og byvandring. Vi besøker musikalskoler og de som vil kan avlegge auditions og kanskje studere nettopp her i fremtiden.

Men det viktigste av alt er at vi ser musikaler med de beste av de beste. Det er en studietur der vi skal lære masse, men også bli motivert for å drive med musikaler videre. 

Du kan lese mer om linjeturen her.

Studieturer for skolen

Fellestur til Beito (uke 37)

I begynnelsen av september reiser vi til Jotunheimen på bli kjent tur. Det blir mange turalternativer, noen går på lang tur over Besseggen, mens andre velger kortere turer i nærområdet. 

Vi bor på Grønolen, som er en familiedrevet fjellgård. Her får vi nydelig frokost, kan smøre med oss en god matpakke, og får skikkelig god buffet når vi kommer tilbake etter tur.

Fellestur til en europeisk storby (uke 42)

I oktober reiser alle elever og ansatte til Stockholm. Noen aktiviteter er obligatoriske, og andre aktiviteter kan du velge selv.

Musikal står som regel på planen, vi besøker Vasamuseet, vandrer i Gamla Stan og mye mer. Hver dag finner vi ulike restauranter, hvor vi spiser enten lunsj eller middag. Det er opplegg hver dag, men du får også fri til å utforske byen på egenhånd.

shrek - Klikk for stort bilde

Linjepris

138 000 kroner

Se mer informasjon om priser

Søknad og opptak ved Toten folkehøgskole