Syng!

På denne linja lærer du deg å beherske sangteknikk innen ulike sjangre – alt fra skjønnsang til mer rocka stil. Forbered deg på et år med mye spennende og utfordrende vokalbruk. Få det ut; SYNG!

sang  - Klikk for stort bilde

Sangteknikk og stemmebruk

Du vil få en grundig innføring i sangteknikk og stemmebruk. Vi er blant annet innom sjangrene rock, pop, opera, jazz, vise, rap og musikal.

Vi analyserer og tester ut alt fra anatomi til scenekunst. Lær deg teknikken for å synge lyse toner, mørke toner, lange toner, sterke toner og svake toner. Det er utrolig hvor mye du kan utvikle stemmen din bare på et år.

Vi jobber innenfor den anerkjente sangteknikken Complete Vocal Tecnique, som gir deg verktøyene du trenger for å mestre sangteknikk innen alle sjangre. Du får blant annet individuelle sangtimer hver uke.

Konserter, musikaler, workshops m.m.

Vi setter opp konserter i ulike lokaler for små og store publikum. Vi lærer oss om hva som skal til for å få suksess på ulike arenaer, og hvordan man forbereder seg best mulig. Du får også muligheten til å få en rolle i skolens musikal.

Hvordan synger man i mikrofon? Hvordan forberede en tekst? Hvordan stå og gå på en scene? Hvordan jobbe sammen og gjøre hverandre gode? Dette lærer du hos oss.

Vi drar på konserter, musikaler, opera m.m. Vi møter kjente sangere og artister som kan fortelle om hvordan de har oppnådd suksess og hva som kreves på veien dit. Vi deltar på ulike workshops og lærer også om auditionteknikk.

Teater og improvisasjon

Vi har også en del teater og improvisasjon for å slippe oss mer løs og bli tryggere. Bli kjent med din egen stemme, få utnyttet ditt eget potensial og ikke minst: få bedre selvtillit. I bunn og grunn er det veldig mye det det handler om.

Velkommen til oss!

Søk nå!

Studieturer for skolen

Fellestur til Beito (uke 37)

I begynnelsen av september reiser hele skolen til Jotunheimen. Det blir mange turalternativer og fantastisk god mat. Vi bor på Grønolen.

Fellestur til en europeisk storby (uke 42)

Hvert år tar hele skolen turen til en europeisk storby. Her får alle ulike kulturelle opplevelser. Fotballkamp står som regel på planen, samt museumsbesøk og mye mer. Hver linje har én dag der de selv bestemmer hva de ønsker å gjøre i den utvalgte byen.

Linjepris

Fra 128 000 kroner

Se mer informasjon om priser

Søknad og opptak ved Toten folkehøgskole

Til toppen