K-pop Musikal

K-pop blir musikal på Broadway. Dette er linja for deg som ønsker å dyrke K-pop interessen sammen med musikal.

storby korea - Klikk for stort bildePå linja lærer du deg sang, k-pop og skuespill. Du vil også få undervisning i koreansk.

På Toten folkehøgskole har vi lenge hatt linja Kina Korea Japan (KKJ). Men K-pop-linja handler mest om scenefag og en av verdens mest populære dansestiler: K-pop 

Dette vil du lære

Sang

Du vil synge i kor og mindre sanggrupper. Du vil lære deg sangteknikk og formidle sang der du kan velge mellom koreansk sang og musikalsang.  

Dans

Sang og dans i kombinasjon er ikke så enkelt. Det finnes noen gode arbeidsmetoder,  og dem får du av oss. Du vil være innom flere dansestiler for å bli en bedre musikalartist og mestre K-pop enda bedre.

K-pop

Hver uke får du masse tid til å dyrke din store interesse for K-pop. Vi deler oss inn i ulike dansegrupper og øver inn ulike koreografier. Vi fremfører i formidlingstimer, lager musikkvideo og forestilling. 

Teater

Skuespill er det som binder det hele sammen, utrykket og formidlingen. Vi øver på hvordan du skal transformere deg til noen andre. Vi setter opp en fullverdig musikal der vi får gjort alt, og veien dit er utrolig spennende.

Koreansk

To timer i uka får du innblikk i koreansk språk og kultur.  

Søk nå!

Studieturer for linjen

Obligatorisk: Ja
Pris: Inkludert i linjepris

Linjetur

USA og Korea
På høsten drar vi  på tur til Broadway der vi ser musikaler, deltar på workshops og besøke skoler.

På våren drar vi til K-popens hjemland Korea og får oppleve Seoul.

Studieturer for skolen

Fellestur til Beito (uke 37)

I begynnelsen av september reiser hele skolen til Jotunheimen. Det blir mange turalternativer og fantastisk god mat. Vi bor på Grønolen.

Fellestur til en europeisk storby (uke 42)

Hvert år tar hele skolen turen til en europeisk storby. Her får alle ulike kulturelle opplevelser. Fotballkamp står som regel på planen, samt museumsbesøk og mye mer. Hver linje har en dag der de selv bestemmer hva de ønsker å gjøre i den utvalgte byen.

Linjepris

Fra 129 000 kroner

Se mer informasjon om priser

Søknad og opptak ved Toten folkehøgskole

Til toppen