Sikkerhet Overblikk Selvtillitt

Om linja:
SOS linjen er linja både for deg som vil ha et år med egenutvikling gjennom spennende og meningsfylte aktiviteter og for deg som på sikt kunne tenke deg en jobb innenfor en nødetat, forsvar, fengselsvesen eller lignende, Opplæring og undervisning foregår som en kombinasjon av forelesning og praktisk opplæring. All innlæring av nye ferdigheter foregår fra «scratch», der du vil oppleve mestring på et nivå før du går videre til neste.

Vi er ute etter deg som søker utfordringer, men ikke det helt ekstreme. Vårt fokus er på sikkerhet og med stor vekt på at du skal få med deg gode mestringserfaringer til senere i livet.

Du trenger ingen spesielle forkunnskaper og vil komme langt med en nysgjerrighet og interesse for det SOS linjen står for.

Les mer...

Viggo Lereng

(Lærer Sikkerhet, Overblikk, Selvtillit/KTH)
Viggo er skolens karriereveileder og utviklingspedagog. Han er utdannet sosionom og har erfaring fra karrierveiledning/attføring, spesialisthelsetjeneste, sosialtjeneste og kriminalomsorgen. Viggo tror på personens egne iboende ressurser og liker å jobbe for at elevene tar egne og overveide valg. Viggo er ellers glad i friluftsliv og trening, og jobber i tillegg som brannmann i kommunen.

Epost: viggo.lereng@oppland.org

Linn Jeanette Nymoen

(Lærer Kosthold, Trening, Helse/SOS)
Linn er linjeansvarlig for linjen Kosthold Trening Helse. Linn har en bakgrunn som skiløper og lærer både i barne og ungdomsskole, og har en videreutdanning innen ernæring.Hun er levende opptatt av viktigheten av en balanse mellom trening, kosthold og helse for å ha et godt liv. Linn er også yogainstruktør.

Epost: linn.jeanette.nymoen@oppland.org