Scene Musikk Teater

Om Linja:

På linja Scene Musikk Teater er alt mulig. Du er selv med på å legge opp året ditt, og bestemme hva du ønsker å lære. Vi tar utgangspunkt i den enkelte elevens styrker og interesser, og legger opp skoleåret slik at hver enkelt får størst mulig utbytte av året på linja.
Du får prøve:

  • skuespill
  • formidling
  • musikk
  • låtskriving
  • band og samspill
  • tekstanalyse
Les mer...

Petter Amundgård

(Lærer Fantasy)
Petter er linjelærer på Fantasy. Han har tidligere jobbet i reklamebyrå som grafisk designer og har erfaring innen markedsføring. Han har bachelorgrad fra Høgskolen i Hedmark. I tillegg til design så spiller han blant annet gitar, bass og slagverk, og har erfaring som lydtekniker både i livesammenheng og i studio.

Epost: petter.amundgard@oppland.org

Anette Bjorøy Hommel

(Lærer Scenekunst, Musikk, Teater)
Anette har utdanning som teaterpraktiker og teaterpedagog fra Nederland. Under studiene fordypet hun seg blant annet i bevegelsesteater, moderne tekstteater og performancekunst. I tillegg til å holde på med teater og scenekunst har hun sunget i mange år. Hun er svært opptatt av den enkelte elevens personlige utvikling og elsker å se elevene sine på scenen.

Epost: anette.bjoroy.hommel@oppland.org

Marit Jonas

(Lærer Fantasy/SMT)
Marit har kunstutdannelse fra folkehøyskole i Danmark, privatskole, kunstfagskole og høyskole, og har studert kunsthistorie og middelalderarkitektur ved Universitetet i Bergen. Hun har undervist i grunnskolen, videregående skole og kulturskole, og er aktiv som billedkunstner og kursholder. Som billedkunstner jobber hun med tegning og maleri.

Epost: marit.jonas@oppland.org