Psykologi Pedagogikk Ledelse

Om linja:

Nysgjerrig på hvorfor noen har mye lettere for å lære enn andre? Nysgjerrig på hvorfor noen alltid ser ut til å ha det bra? Nysgjerrig på hvordan man forsker i psykologien?

I løpet av året finner vi stadig nye ting å være nysgjerrig på. Noen ganger finner vi svar, andre ganger blir vi bare mer undrende. I løpet av året går vi gjennom grunnleggende og viktige teorier og oppdagelser innen psykologi, pedagogikk og ledelse. Noen av psykologihistoriens viktigste og mest kjente eksperimenter vil vi prøve å gjenskape i klasserommet. Hovedvekten på undervisningen vil være å drøfte og diskutere hva disse teoriene har å si for oss og hva de kan brukes til i hverdag og yrkesliv.

Les mer...

Bjørn Tore Veland

(Lærer Psykologi Pedagogikk Ledelse)
Bjørn er linjeansvarlig for linjen Psykologi Pedagogikk og Ledelse. Han har erfaring fra pp-tjeneste og flyktningtjeneste. I tillegg til å være linjeansvarlig er han også skolens inspektør. Bjørn er opptatt av den enkeltes utviklingsmuligheter og den enkeltes innvirkning og ansvar for eget liv og trivsel.

Epost: bjorn.tore.veland@oppland.org

Heidi Harriet

Heidi Harriet (lærer PPL/PPA)
Heidi har en brennende interesse for pedagogikk og kan flette inn læringstyper i det meste. Hun er lærerutdannet ved HIHM med hovedvekt på musikk, pedagogikk og religion, sanger-og sangpedagog fra Complete Vocal Institute og musikalartist fra Bårdar. Heidi er sertifisert PT, dans- og Les Mills instruktør. Hun har jobbet i skoleverket siden 2003 og flere år i psykiatrien. Heidi har bodd i Tanzania og liker å tro at hun fortsatt snakker Swahili – Hun har et hjerte for Afrika.

Epost: heidi.harriet@oppland.org