Kosthold Trening Helse

Om Linja:

På linja Kosthold Trening Helse (KTH) vil du lære masse om trening, ernæring og hva en sunn livsstil gjør for kroppen og helsa di!

Vi trener hver dag, ei trening som både er variert og morsom, men også til tider hard og krevende! Siden linja er åpen for både de som har trent mye og de som ikke har trent før, prøver vi å tilpasse treninga til den enkelte! Her skal alle føle mestring og utfordringer, uansett fysisk form!

Vi elsker å lage mat, og vi koser oss mye rundt matbordet. Kunne du for eksempel tenke deg å lære å lage sunne trenings-smoothies, bakt brød på andre ting enn hvetemel, lagd tacos fra bunnen av, bakt ulike typer pizza med nydelig tomatsaus, eller bananpannekaker og sunne vafler med kakao?

Les mer...

Viggo Lereng

(Lærer Sikkerhet, Overblikk, Selvtillit/KTH)
Viggo er skolens karriereveileder og utviklingspedagog. Han er utdannet sosionom og har erfaring fra karrierveiledning/attføring, spesialisthelsetjeneste, sosialtjeneste og kriminalomsorgen. Viggo tror på personens egne iboende ressurser og liker å jobbe for at elevene tar egne og overveide valg. Viggo er ellers glad i friluftsliv og trening, og jobber i tillegg som brannmann i kommunen.

Epost: viggo.lereng@oppland.org

Linn Jeanette Nymoen

(Lærer Kosthold, Trening, Helse/SOS)
Linn er linjeansvarlig for linjen Kosthold Trening Helse. Linn har en bakgrunn som skiløper og lærer både i barne og ungdomsskole, og har en videreutdanning innen ernæring.Hun er levende opptatt av viktigheten av en balanse mellom trening, kosthold og helse for å ha et godt liv. Linn er også yogainstruktør.

Epost: linn.jeanette.nymoen@oppland.org