Kosthold Trening Helse

Om Linja:
Ønsker du deg et aktivt år der din egen helse står i sentrum? Da kan Kosthold Trening Helse linja være noe for deg!

Å ha en sunn og god livsstil er mer enn bare trening og fysisk aktivitet. Vår mentale helse er også viktig- altså at vi har det godt med oss selv! Derfor vil du på KTH linja lære mye om hvordan du kan få et mer positivt syn på livet og deg selv, og de mennesker du har rundt deg. Selvbilde og selvtillit er viktige stikkord for oss. Når året er ferdig, håper vi at du har blitt den beste versjonen av deg selv! Du vil selvsagt lære masse om trening og om hva ulike treningsformer gjør med kroppen din, og du vil få mulighet til å være fysisk aktiv hver dag gjennom ulike former for aktiviteter. Vi kan blant annet nevne ulike ballspill, sykling, svømming, løping, styrketrening, klatring, skøyter og ski. Et topp moderne treningssenter står blant annet til din disposisjon hver dag! Vi elsker å være ute i fri natur, derfor er vi mye ute på turer både sommer og vinter! Det viktige er at du er med på å styre aktivitetene etter ditt nivå- derfor er linja både for de som er godt trent og de som ikke er det! Du vil lære mye nytt om mat og ernæring og hva slags mat kroppen din gjerne vil ha, og vi kan love deg at du vil få kunnskap om mat som nok ikke er så kjent! Denne kunnskapen skal du ta med deg videre etter året ved skolen er over, slik at du kan fortsette med en sunn livsstil i årene fremover! Vi lager mye sunn mat, og vi koser oss utrolig mye rundt matbordet sammen på linja! Vårt motto er at sunn mat skal smake godt!

Linjetur: Treningsparadiset Club La Santa på Lanzarote!

Vel møtt til et aktivt og sunt år på KTH!

Viggo Lereng

(Lærer Sikkerhet, Overblikk, Selvtillit/KTH)
Viggo er skolens karriereveileder og utviklingspedagog. Han er utdannet sosionom og har erfaring fra karrierveiledning/attføring, spesialisthelsetjeneste, sosialtjeneste og kriminalomsorgen. Viggo tror på personens egne iboende ressurser og liker å jobbe for at elevene tar egne og overveide valg. Viggo er ellers glad i friluftsliv og trening, og jobber i tillegg som brannmann i kommunen.

Epost: viggo.lereng@oppland.org

Linn Jeanette Nymoen

(Lærer Kosthold, Trening, Helse/SOS)
Linn er linjeansvarlig for linjen Kosthold Trening Helse. Linn har en bakgrunn som skiløper og lærer både i barne og ungdomsskole, og har en videreutdanning innen ernæring.Hun er levende opptatt av viktigheten av en balanse mellom trening, kosthold og helse for å ha et godt liv. Linn er også yogainstruktør.

Epost: linn.jeanette.nymoen@oppland.org